Site icon Zabraňme devastaci jedinečné přírody Vřesové studánky

Recept na třešňový pudink | BTB Lady

Foto: z otevřených zdrojů

Můžete si vzít jakékoli třešně, čerstvé i zmrazené.

Připravte si jako dezert třešňový pudink jemné chuti, ozdobí váš stůl, má málo těsta a hodně náplně, takže bude lehký a voňavý.

Na jemný pudink budete potřebovat třešně, mouku, smetanu, mléko, vejce a moučkový cukr.

Recept

Ingredience:

Příprava:

  1. Vejce vyšlehejte mixérem s jednou lžící moučkového cukru do nadýchané hmoty. Přidáme vanilkový cukr a za stálého šlehání pomalu přiléváme smetanu a mléko. Do směsi po malých dávkách přidávejte mouku a šlehejte, dokud nezůstanou žádné hrudky.
  2. Formu vymažte máslem. Poklademe třešněmi, posypeme zbylou lžící moučkového cukru a nalijeme na těsto.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů 20 minut do zlatova. Pudink necháme mírně vychladnout a opatrně vyjmeme z pánve.

Poraďte:

Exit mobile version